Novetats literàries especialitzades en ferrocarril

Novetats literàries especialitzades en ferrocarril


Saps que la botiga del Museu compta amb una àmplia selecció d’obres especialitzades en ferrocarril? Ja te n’has assabentat de les ultimes presentacions literàries que s’han dut a terme a les nostres instal·lacions?

El passat dissabte 11 de maig, el Museu del Ferrocarril de Catalunya va ser l'escenari de la presentació de "Cincuenta estaciones europeas, catedrales de la modernidad", la més recent obra d'Alfonso Marco. L'autor, reconegut especialista en la història del ferrocarril, ofereix en aquest llibre un recorregut històric i didàctic per mig centenar d'estacions de tren que destaquen pel valor artístic, arquitectònic i la integració amb l'entorn urbà.

La presentació s'inclou a la voluntat del Museu de ser el nexe cultural del Territori en matèria de ferrocarril. Moltes vegades quan busquem obres especialitzades pensem en els equipaments culturals de referència. Per aquest motiu, si us interessa la literatura, a la botiga del Museu podeu trobar una àmplia varietat d'obres d'aquest gènere.

Des de l'obertura del Museu, s'han organitzat presentacions de les novetats literàries que surten al mercat i s'ha anat treballant per ampliar cada dia més l'oferta disponible a la botiga en línia i física.

Fes-li una ullada i podràs trobar aquesta obra que ja va de camí a convertir-se en un referent al costat de molts altres “must to have” que tot amant del món dels trens hauria de tenir

Fes click aquí per visitar la botiga en linia