Cookie Consent by Free Privacy Policy website Museus de Vilanova - Museu del Ferrocarril de Catalunya
Rotonda del Museu

Emmarcat en la denominació “Museus de Vilanova” es troba aquest producte per a conèixer i gaudir del ric patrimoni de la ciutat. En diferents moments de l’any es realitzen activitats conjuntes que es poden consultar en el web dels museus i en l’agenda de la capital del Garraf.

Un tiquet especial permet accedir a tots els equipaments al preu reduït de 10 euros. Té validesa durant 6 mesos des de la seva adquisició. Es pot comprar a tots els museus de la ciutat i a les oficines de turisme de Vilanova i la Geltrú.

Permet visitar set equipaments de la ciutat, té com a objectiu difondre conjuntament el seu ric patrimoni museístic per explicar la història de Vilanova i la Geltrú i de les famílies emprenedores de la ciutat, com els Papiol o els Cabanyes. El tiquet està impulsat des de l'Ajuntament i permet l'acces, a més a més del Museu del Ferrocarril de Catalunya, a la Biblioteca-Museu Víctor Balaguer, al Museu Romàntic Can Papiol, la Torre Blava - Espai Guinovart, l’Espai Far, el Centre d'Art Contemporani La Sala y el CIRMAC (Masia d'en Cabanyes).

 


Vista exterior de la sala panoràmica del Museu