Viatge en el Tren del Temps

Viatge en el Tren del Temps


Ja ha començat el compta enrere de l’apassionant viatge que està organitzant el Museu del Ferrocarril de Catalunya per a la commemoració del 175 aniversari del ferrocarril peninsular.

 El proper 28 d’octubre, dia d’aquest aniversari, obrirà de nou les portes de les històriques naus, rehabilitades els darrers anys amb fons del 1,5% cultural del MITMA, per a fer un viatge en el temps, del passat al futur. Sota el títol Viatge en el Tren del Temps, el Museu vol convidar a tothom a gaudir d’un espai recuperat de 1.500m2.

La primera novetat destacable del Viatge en el tren del temps és la tecnologia interactiva que s’utilitzarà. El viatge serà una experiència única que no deixarà indiferent.

Des del Museu volem entrar en aquesta nova era amb tots els nostres visitants i per això, per saber més, us animem a apuntar-vos per rebre novetats exclusives, notícies en primícia, imatges, etc. A més d’obtenir una invitació gratuïta pel Museu en este 2023. Us animem a omplir aquest formulari ràpid i ser els primers a conèixer tota la informació del Viatge en el tren del temps.