Skip to main content
Fundación de los Ferrocarriles españoles

Promoció Garraf-Penedès

2x1 PER A FER UN VIATGE A

“LA CASA DELS TRENS”

 

2x1 per fer un viatge a “La Casa dels Trens”

 

Aquesta tardor el Museu de Vilanova i la Geltrú vol oferir una experiència única a les seves instal·lacions amb la promoció especial de dos entrades pel preu d’una, en qualsevol de les tarifes existents. Dues persones podran gaudir d’un espai únic que té 13.000 m2 a l’aire lliure. 

 

Aquesta oferta que suposa un descompte del 50% en els preus habituals convida a viure aquest estiu un viatge únic amb locomotores de vapor, vagons, cotxes de viatgers o estacions, situades en un extraordinari conjunt de patrimoni industrial ferroviari de finals del segle XIX. El Museu del Ferrocarril de Catalunya obre les seves portes per oferir benestar, coneixement, vivències i bellesa en un espai segur i saludable.

 

Com podeu adherir-vos a aquesta iniciativa?

El Museu del Ferrocarril de Catalunya és l’equipament patrimonial industrial amb més projecció de les comarques del Garraf – Penedès. En aquests context actual vol impulsar una xarxa de col·laboració que sigui beneficiosa per a les empreses i entitats del territori i per a les persones que amb elles es relacionen.


Si tens un negoci, empresa o pertanys a alguna entitat que desenvolupi activitats socials, associatives, de lleure, etc. pots oferir als teus clients i amics un descompte 2x1 en l’entrada al Museu del Ferrocarril de Catalunya. A més el teu logo apareixerà al nostre web enllaçant a la teva pàgina.


Com aconseguir el descompte? Envia el teu logo a comunicacio@museudelferrocarril.org i ho inclourem al nostre portal web,  t’enviarem un cartell que hauràs d’exposar al teu negoci o seu amb un codi QR amb el que els teus treballadors, clients o amics podran descarregar-se al seu mòbil un val amb el que obtenir dues entrades al preu d’una.


Amb aquesta iniciativa volem per una banda contribuir a revitalitzar la cultura facilitant les visites al Museu del Ferrocarril - que en l’actualitat es troba en un procés d’ampliació i millora -i per altre posar en contacte als nostres 37.000 visitants amb les entitats i empreses del territori.

 

Xarxa d’organitzacions adherides del Garraf-Penedès a la promoció especial 2x1 del Museu del Ferrocarril de Catalunya


 

VilanovaPark RocRoi La Surfera
La Cucanya Tándem Cafetería Llar de la fotocopia
Pastisseria Blanch

 

Infinit Restaurant