Skip to main content
activitats especials

Activitats especials

T'hem preparat una selecció d'activitats que et faran descobrir el museu d'una forma totalment diferent. Tens una idea? Contacta'ns i en parlarem!

 

 

Festes d’aniversari al Museu

 

Aquesta activitat està pensada per celebrar aniversaris de nens, en dues opcions d’edats i dues possibilitats de catering diferents.

 

Trobareu més informació al següent fulletó.

Per a reserves contacteu amb el Museu (93 815 84 91 – reservesmuseu@ffe.es)

 

foto

 

 

Esmorzars al tren!

 

Amb aquesta proposta, el Museu vol apropar els visitants a la col·lecció de cotxes de viatgers, no tan extensa com la de locomotores però amb el mateix valor i importància.

 

Es volen transmetre les emocions, experiències i sensacions del viatge en altres temps quan molts passatgers, bé sols, en família o en petits grups compartien alguna cosa més que el simple fet de viatjar…

 

Un cop finalitzada la visita, es podrà gaudir de l’esmorzar al cotxe de Tercera Classe del Museu. En aquest enllaç teniu més informació.

 

Aquesta activitat es realitza a partir de 5 persones. Es necessita reserva prèvia, com a mínim 2 dies abans. (93 815 84 91 – reservesmuseu@ffe.es). 

 

 

Visites guiades per àmbits

 

A partir de 10 persones.
 

Preu: 5€ per persona.
(cal recordar que si la sol·licitud és per a un dia i una hora en què el Museu està tancat, s’haurà d’afegir un suplement de 60€ als 5€ per persona. En aquests cas, caldrà consultar les possibilitats amb l’àrea d’educació)

 

 

Demana’ns la teva visita

 

Si sou un col·lectiu i teniu una idea especial per visitar les nostres instal·lacions, contacteu amb nosaltres i us farem una visita a la vostra mida.


educacio@museudelferrocarril.org