Skip to main content

Activitats de cap de setmana

Estàs pensant visitar el Museu aquest cap de setmana? No dubtis a venir! T'oferim un munt d'activitats que agradaran a petits i grans! Consulta els nostres horaris, planifica la teva visita i prepara't per viure una experiència divertida, alhora que aprens sobre el món del ferrocarril. Aquestes són les activitats que us oferim durant els caps de setmana:

Familia al Museu

DISSABTES

Tots els dissabtes, podràs gaudir de les visites comentades a les instal·lacions del Museu. Els matins, a les 12:30 hores, viu "Els tastets del Museu", unes visites que et duran a conèixer diverses curiositats del Museu, com la raó de l'ample de la via al nostre país, o com es va poder fer arribar el ferrocarril a Vilanova i la Geltrú a través del massís del Garraf, etc. Cada dissabte la temàtica de la visita serà diferent.

 

Els dissabtes a la tarda, a les 17:30h, no et perdis l'activitat "Apropa't a l'Espai Talgo", on podràs veure l'única col·lecció de vehicles de Talgo des del primer que va funcionar al nostre país l'any 1950. Recorreràs la seva història i coneixeràs els seus avenços.

Llegir més
Encesa de La Mataró

PRIMER I SEGON DIUMENGE DE MES

Tots els primers diumenges de mes, de les 11:30 fins les 13:30h, podràs gaudir de "La Mataró en marxa", l'encesa de la locomotora Mataró de 1948. Saps que va ser el primer tren en circular per la Península entre Barcelona i Mataró? Vine i veuràs la famosa locomotora en plena acció!

 

I al segon diumenge de mes, d'11:30 a 13:30hno et perdis l'activitat "Els viatges de luxe", unes visites guiades a un cotxe saló de luxe de l'any 1928. Viu l'experiència de viatjar en el luxe dels inicis del tren.

Llegir més
Encesa de La Mataró
Lectura dels contes del Museu

TERCER I QUART DIUMENGE DE MES

En el tercer diumenge al migdia, de 11:30 a 13:30, un petit tren, un Dresina de vies i obres, permet als visitants experimentar la màgia del viatge en tren per la nova via de contorn del Museu. Aquest històric vehicle, amb el sobrenom d’Ou, va ser fabricat artesanalment pels treballadors del ferrocarril.


El tercer diumenge de mes torna a gaudir del "ConteTren del Víctor" a partir de les 12 hores (els mesos amb 5 diumenges l'activitat es realitzarà el 4rt diumenge).

 

El darrer diumenge, a les 12:00h, no pots faltar per veure "Els inicis del ferrocarril i els "indianos"". Descobriràs qui eren els "indianos", què tenen a veure amb el ferrocarril i podràs pujar al primer tren que va circular per la península entre Barcelona i Mataró.

Llegir més

I TOT AIXÒ SENSE PAGAR MÉS

Aquestes activitats són gratuïtes per a tots els visitants que es trobin al Museu i que hagin accedit amb qualsevol de les tarifes vigents. Vine al Museu del Ferrocarril de Vilanova i gaudeix d'una experiència en família, alhora que apreneu curiositats sobre el món dels trens. Descobreix-nos!

 

A més a més, cada cap de setmana podreu visitar de forma gratuïta el Talgo II de 12:00 a 13:00 i el vagó J, a l'Espai Mercaderies, obert durant tot l'horari d'apertura!

Llegir més
Nens somrient